RPG Srednji svet
Prijavite se sedaj!
čaka vas obilo bojevanja proti zlu in osvajanja srednjega sveta!
Iberite svojo raso in se pridružite silam teme ali pa se bojujte na strani dobrega!
RPG Srednji svet

RPG forum srednji svet.

Prijava

Pozabil/a sem gesloLatest topics
» Oglaševanje Forumov
Pon Jan 17, 2011 4:01 am by Gost

» Čvek
Ned Maj 09, 2010 8:49 am by Elver

» Orki
Tor Jan 05, 2010 11:39 pm by Viharni

» Viharni
Tor Jan 05, 2010 3:42 am by Viharni

» Addrarcyn
Čet Okt 22, 2009 4:40 pm by Loki

» Vilini
Sob Okt 17, 2009 10:42 pm by Loki

» Napredovanja
Pet Okt 16, 2009 11:57 pm by Nesse

» Vadbišče.....
Sob Okt 03, 2009 2:09 pm by Curli

» Lokijeva izdelovalnica
Sre Sep 23, 2009 8:10 pm by Loki

Top posters
Elver (140)
 
Nesse (71)
 
Loki (42)
 
Serperg (26)
 
Sìleas (21)
 
Lyan Lyssa Älatariss (9)
 
Anthaliel (9)
 
Addrarcyn (5)
 
Viharni (3)
 
Curli (3)
 


You are not connected. Please login or register

Vznožje gorovja pepela

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1 Vznožje gorovja pepela on Pon Maj 25, 2009 1:21 pm

Elver

Elver
Admin
Admin
Gorovje, ki obdaja Mordor po celi severni strani. Je zelo nevarno saj v njem prebiva veliko nevarnih stvorov.


_________________
smisel življenja je ležanje na plaži z možgani na of in čivavo na straži

Napad: 20
Obramba: 17
Moč: 21
Spretnost: 17
Inteligenca: 20
Ostrovidnost:10
Magija: 19
Poglej uporabnikov profil http://rpg-srednjisvet.forumsl.net

2 Re: Vznožje gorovja pepela on Pon Jun 22, 2009 6:41 pm

Serperg

Serperg
Novills
Novills
Za Silies je Serperg korakav proti Gorovju in potleh je bil videti samo pepel. " Zdaj vsaj vem zakaj se to imenuje gorovje pepea!" si je mislil. "Upam, da so tukaj Rubin Platiniumi pogosti ali pa vsaj njegovo cvetje, ampak za to rastlino res sišim prvič tako da bo treba preločiti tudi cvetje ter obliko cvetom in trnjov saj ta rastina ni obarvana. Ampak gotovo se bo že našla!" Si je v mislih rekel Serperg ter začel z iskanjem te rastline.

Poglej uporabnikov profil

3 Re: Vznožje gorovja pepela on Sob Jul 04, 2009 8:14 am

Sìleas

Sìleas
Novills
Novills
Sileas je pogledala postavo v črnem, ki se jim je prebliževala. Začela je govoriti o nalogi: "Dobrodošli na nalogi, če opravite dobro in hitro boste zato dobro nagrjeni." Sileas se je naježila ob besedi nagrada, na nalogo je šla samo zaradi tega. Nato je postava še dodala srečno, in Sileas je nejevolno rekla: "Ne bomo je rabili, smo dovolj sposobni brez nje. Sploh pa je sreča samo za bedake." Ko je postava odšla je hitro pobrasla svoj zvitek in si ogledovala raslino, Ruin Platinium. Ko je končala se je hitro pobrala in dejala: "A gremo?", čeprav sploh ni pričakovala odgovora. Začela je korakati naprej do Vznožja gorovja pepela. Ozrla se je nazaj da bi videla, če je dekle za njo. Šele takrat je opazila goblina, ki je bil zraven njiju. Najprej se ji je zdel nagnusen zaradi zunanjega videza vendar si je potem premislila, saj bi bil lahko pomemben tudi za nalogo. In kolikor dobro opravijo nalogo, toliko dobijo za nagrado denarja. Preden so šli naprej je Sileas še ustavila druga dva in odrezavo dejala: "Samo toliko, da vesta čeprav naj bi bili skupaj na nalogi ne iščemo skupaj, vsak naj gre kam po svoje!". Sileas ni zdržala skupinskega dela. Kmalu se je odpravila naprej da bi iskala. Vzela je zvitek in ga odprla ter se zazrla čez polje pepela, iskajoč to čudno rastlino.Nazadnje urejal/a Sìleas Pon Jul 06, 2009 12:42 pm; skupaj popravljeno 1 krat

Poglej uporabnikov profil

4 Re: Vznožje gorovja pepela on Pon Jul 06, 2009 11:42 am

Serperg

Serperg
Novills
Novills
Serperg se še oglasil ni, ker z drugimi ni hotel imeti opravka saj je hotel govoriti le z Goblini na nalogi pa ni bilo nobenega.Sam je iz daljave zagledal nekaj sumljivega. Bil je trn bil pa je prepričan, da je to od tiste rastline.Zraven je zagledal še tri take rastline kot jih iščemo.Iz žepa je potegnil majhno škatlico in jo z malo čarovniej spremenil v košaro ampak porabil je celo čarovnijo če mu trni košaro uničijo bo mogel nekako odnesti z rokami zato je vse tri previdno dal v košaro anto pa šel iskat še naprej in naprej in se sproti ustavjal če je kakšno našel.

Poglej uporabnikov profil

5 Re: Vznožje gorovja pepela on Sre Jul 08, 2009 8:42 am

Sìleas

Sìleas
Novills
Novills
Sileas je očasi hodila po gori pepela. Vsake toliko časa je pogledala, če sta ostala dva že kaj nabrala. Pregledala je vsak kupček pepela in tudi vsako rastlino, vendar ni in ni našla prave. Upam, da je dovolj denarja, in da je vse to delo vredno, si je mislila. Ko je že skoraj obupala je malo višje zagledala take rože. Stekla je tja in jih hitro primerjala z tistimi na listu, ko je ugotovila, da so prave jih je iztrgala. Tu jih je bilo še več in ugotovila je, da te rastline rastejo najbrž bolj zgoraj. Hitro se je povzpela še višje. Zlobno se je nasmehnila in začela spet nabirati...

Poglej uporabnikov profil

6 Re: Vznožje gorovja pepela on Sre Jul 08, 2009 7:58 pm

Serperg

Serperg
Novills
Novills
Ko je Serperg videl da je rož po vsej zemlji blizu kopov pepelal zmanjkalo se je podal bol proti kupom oziroma čisto v goro kjer jih naj bi bilo največ če bi dobro gledali, Serpergova spozobnost ej bila da sta ga mama in oče naučila ko je prvič uporabil magijo da vidi predmete ki so zakopane v zemji,kamnih,drevesih, kočah... in je z malo magije spravil tisti predmet ven kot magnetke ki bi se za nekaj sekund prilepile na njegovo roko. Ko je prispel se je usedel na največji kup pepela ter se spravil v svoj položaj in se malo skoncentrira na oči da ko bi jih ponovnoodprel bi videl vse skrite predmete razen...

Poglej uporabnikov profil

7 Re: Vznožje gorovja pepela on Sob Jul 11, 2009 1:21 pm

Sìleas

Sìleas
Novills
Novills
Sileas se je vsedla na pepel in hladnokrvno s pogledom premerila okolico. Na tistem delu je pobrala že vse rastline, ki so jih iskali. Imela jih je kar nekaj a ni imela nikamor jih dati. Zato jih je nosila v rokah, kjer so jo praskali majhni trni. Pogledala je goblina ki je bil prav tako na nalogi. Čudno je pogledala ko je izvajal urok. "To mu ne bo kaj dosti pomagalo", si je tiho prhnila Sileas, "Moraš delati, ne pa izvajati nesmiselnih urokov". Sama ni znala čarati a se s tem ni obremenjevala. Hitro se je odpravila še višje in zopet začela nabirati te rastline. Upala je da jih bodo imeli kmalu dovolj...

Poglej uporabnikov profil

8 Re: Vznožje gorovja pepela on Ned Jul 12, 2009 9:51 pm

Serperg

Serperg
Novills
Novills
...Torej videl je čez skalovje le čez pepel ne v njem pa jih je bio veliko pokopano katere rastline je vladajoči pesek veter ponesel po ognju in zakril rastline in jih ovil v pepel...)
Serperg se je razgledaval in našel rastlino pokopano v rovu katero je prekrival kamen.Odmaknil ga je in poskušal brez da bi poškodoval rastlino jo spravil iz rova ter jo položil k ostalimi.Sam je vzdihnil in se razgledal po praznoti.Rekel je:
Mislim da jih tukaj več nebomo našli, vse je ovito v pepel in kamenje, in mogoče se uganka skriva prav v tem da nekaj za kar nimam dovoj razvitega voha in magije ovira rastlino...Vendar če smo že prišli moramo nalogo končati...In to bom storil!
In nato se je še malo razgledoval po okolici in spet sem videl Sieas ki je brezupno strmela v kamenje in koške pepela.Tudi Serperg se je celo malo brezupno počutil.Le kje je dekle, ki jo je videl maro prej ko je hodila za nama?

Poglej uporabnikov profil

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu